Kirándulások

Örömmel vállaljuk kirándulások utaztatásának lebonyolítását. Egyeztessen velünk és a részleteket megbeszéljük. Mi pontosan fogunk érkezni, a megadott időben és helyre. Nyugodt szívvel bízhatja ránk a kirándulás ezen felét. Önnek így több ideje marad egyéb teendőire.

Csapatszállítás

Vállaljuk csapatok egy-két napos utaztatását is. Legyen szó csapatépítőről, vagy továbbképzésekről egyaránt. A legnagyobb biztonságban, kényelemben szállítjuk önt és csapatát a kijelölt úticél felé. Keressen minket bizalommal a részletekért.

Munkás utaztatás

Személyszállítással foglalkozó vállalkozásként a munkások, alkalmazottak utaztatásában is teljeskörűen tudunk segíteni. Időben és épségben szállítjuk munkatársait, munkásait a megbeszélt úticélhoz. Mi nem késünk, így mindenki időben fog érkezni a munkahelyre.

Eigner és Eigner - Buszok

Mercedes Tourismo

A prémium kategóriás Turismo egy igazi kényelmes, és megbízható busz. A Daimler AG égisze alatt készülő Mercedes biztonságos és megbízható. 

Férőhelyek
Felszereltség

Neoplan N 516

Neoplan buszunk is maga a kényelem és funkcionalitás. Hűtőszekrény, klíma, olvasólámpa, de még páncélszekrény is megtalálható.

Férőhelyek
Felszereltség

BOVA

Immár 1931 óta készülnek ezek a remek buszok egy Holland társaság által. Megbízhatósága mellett rendkívül sok személyt képes fogadni

Férőhelyek
Felszereltség

Iveco TurboDaily 50C15

Ismert és elismert márka alatt készült az Iveco TurboDaily. Főként csapatszállításra, munkások szállítására lett kialakítva.

Férőhelyek
Felszereltség

Iveco TurboDaily 50C13

Ismert és elismert márka alatt készült az Iveco TurboDaily. Főként csapatszállításra, munkások szállítására lett kialakítva.

Férőhelyek
Felszereltség

Rólunk

Személyszállítással idestova 1989 óta foglalkozunk. Akkor még modernnek számító IKARUS busszal jártuk Európa országait.

Napjainkban immár Eigner és Eigner Kft égisze alatt folytatjuk több, mint 30 éves tapasztalattal a személyszállítást. A Kft 2014-es évben jött létre ebben a formában, Pápán. Édesapám id. Eigner István és jómagam ifj. Eigner István a vállalkozás „motorja”.

2023-as évben már megannyi személyszállításon, kiránduláson, csapatszállításon vagyunk túl. Legnagyobb örömünkre utasaink mindig kellemesen, kényelmesen érezték magukat. 

Célunk, hogy vállalkozásunk mindig minden helyzetben kiszolgálja utasait, ügyfeleit. Épp ezért rendületlenül törekszünk arra, hogy fejlesszük vállalkozásunk, buszainkat.

Buszok természetesen minden követelménynek megfelelnek, tiszták, és megannyi kényelmi funkciót tartalmaznak. Sofőrjeink tapasztaltak, kedvesek és hatalmas helyismerettel rendelkeznek Európa számos országában. Legyen nyár vagy tél az Eigner és Eigner Kft eljuttatja Önt / önöket az úticéljukhoz.

Keressen bennünket bizalommal, további információkért, forduljon hozzánk utaztatással, személyszállítással kapcsolatban.